Na succes opnieuw zoektocht 'My Name Is... ' bij RTL 4

vrijdag 4 juni 2010

Na het grote succes van 'My Name Is Michael', waarin RTL 4 zocht naar een jonge en volwassen impersonator van Michael Jackson, krijgt de zoektocht nu een vervolg. In het programma 'My Name Is... ' zullen opnieuw kinderen en volwassenen hun opwachting maken die hun favoriete artiest nadoen.

Iedereen die denkt net zo te dansen en zingen als grote sterren zoals Madonna, Beyoncé, Justin Timberlake, Jan Smit of Marco Borsato kan naar de audities komen. Van jong tot oud, van man tot vrouw; iedereen is welkom. Ook groepen of duo's in alle leeftijden zijn welkom. Pas als je voor de jury staat, onthul je wie je komt nadoen. Net als bij 'My Name Is Michael' krijgt de winnaar een hoofdrol in een theatertour door Nederland en België, die in samenwerking met V & V Entertainment wordt georganiseerd.


Het afgelopen jaar stonden de winnaar bij de volwassenen, Christophe, en de winnaar bij de kinderen, Lulu, 17 keer als Michael Jackson voor een uitverkochte zaal, waaronder de Heineken Music Hall, goed voor in totaal 45.000 bezoekers.

Mensen kunnen zich inschrijven op de website http://www.rtl.nl/mynameis.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers