'Naar de Knoppen': nieuw actie-spel van KRO-NCRV op YouTube

donderdag 3 oktober 2019

Op vrijdag 4 oktober gaat het nieuwe YouTube-programma 'Naar de Knoppen' met Tim Senders en Daan Boom van start. Elke vrijdagmiddag om 15.00 uur strijden twee teams in deze actie spelshow tegen elkaar voor hun zelfgekozen goede klimaatdoel.

De winnaars ontvangen €300,- voor dit doel, wat bijdraagt aan het verhinderen dat de wereld 'nog verder naar de knoppen gaat….'.


In 'Naar de Knoppen' gaan elke week twee teams onder leiding van Daan Boom en Tim Senders (bekend van 'Streetlab' en het jeugdprogramma 'Betreden Op Eigen Risico') de strijd met elkaar aan op zoek naar dé rode knop. Tijdens het spannende spel, wat zich telkens in een andere stad afspeelt, moeten de teams aan de hand van opdrachten erachter komen waar en wie (!) de rode knop is. De rode knop is niet zomaar een knop. Het is een bekend persoon, gehuld in een rood pak met op het hoofd een rode knop.

In de eerste aflevering gaat Tim samen de strijd aan met YouTuber Koen Weijland. Zij nemen het op tegen Daan en  Klokhuis-presentator Pascal Tan.

Mediadirecteur van KRO-NCRV Jochem de Jong: 'Je ziet dat kinderen en jongeren meer en meer in actie komen tegen klimaatveranderingen. Met klimaatstakingen, met schoonmaakacties in de buurt en met online hashtags. Met Naar de Knoppen willen we kinderen ook meer bewust maken van duurzaamheid en het milieu. Zonder betweterig met het vingertje te wijzen, maar met humor en spanning.'

'Naar de Knoppen', wekelijks vanaf vrijdag 4 oktober om 15.00 uur bij KRO-NCRV op het YouTube kanaal van NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers