Najaar RTL 4: 'My Name Is' start nieuw seizoen op 20 augustus

maandag 8 augustus 2011

De zoektocht naar de beste impersonator van Nederland en België gaat weer beginnen: 'My Name Is...', komt terug bij RTL 4. Vanaf zaterdag 20 augustus zoekt een vakkundige jury naar kinderen en volwassenen die hun favoriete artiest voortreffelijk kunnen nadoen. Belangrijk is dat de imitators, naast uitstekende zangkwaliteiten, ook de looks en de moves hebben van een grote (inter-)nationale artiest.

Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Bram Vandeputte nemen de presentatie voor hun rekening en ontfermen zich over de kandidaten.
 
De deskundige jury van ‘My Name Is...’ bestaat dit jaar uit zangeres Do, danseres, dj en realityster Kelly Pfaff, Junior Eurovisiesongfestivalwinnaar Ralf Mackenbach en musicalproducent en presentator Albert Verlinde. Zij zullen in een aantal auditierondes de beste kandidaten selecteren. De winnaars van deze voorrondes strijden uiteindelijk tegen elkaar in een zinderende live finale, met als hoofdprijs een gastoptreden in de musicalsensatie van 2011, Daddy Cool.
 
Wie wordt dit jaar dé Beyoncé, Adèle, Rihanna of Bruno Mars? Wie komt er met zijn performance het dichtst bij zijn of haar idool?
 
'My Name Is', vanaf zaterdag 20 augustus, tussen 20.30 en 22.00 uur op RTL 4.


DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier
RTL4

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers