Najaar Veronica: mix van succesformules en nieuwe formats

donderdag 7 juli 2011

Het gaat goed met Veronica, heel goed zelfs. Afgelopen maand was de beste junimaand sinds het achtjarig bestaan van de mannenzender en mei was zelfs de beste maand ooit. De vooruitzichten zijn goed en die worden nog eens versterkt door de programma's die voor dit najaar gepland staan.

'Waar is de Mol?'
Johnny de Mol heeft op dit moment de eerste reizen achter de rug voor het jubileumseizoen van zijn programma 'Waar is de Mol?'. De afgelopen maand was de Veronica-presentator bezig met een versnelde wereldreis met enkele grote Nederlandse namen. Zo vertrok hij met Irene Moors naar New York, bezocht hij Texas met Johan Derksen en wachtte actrice Katja Römer-Schuurman hem op in Mongolië. Op dit moment bevindt Johnny zich in Polen met niemand minder dan Paul de Leeuw. Met wie Johnny nog meer op reis gaat, wordt binnenkort bekend gemaakt.


Vanaf dinsdag 6 september

'Ranking the Cars'
Presentatrice Lauren Verster is dit najaar te zien in 'Ranking the Cars', een splinternieuw tv-programma over auto’s en met name de personen die daarin rijden. Lauren spreekt op verschillende locaties in Nederland willekeurig trotse eigenaren van opvallende bolides aan en vraagt hen waarom ze juist voor die auto hebben gekozen. Vaak zijn de verhalen zo bijzonder dat ze al snel de volledige achtergrond van zowel de auto als de bestuurder achterhaalt. Laurens partner in crime Jorrit van der Kooi doet hetzelfde kunstje in de Verenigde Staten, waar de wagens en mensen nog flamboyanter zijn.

Dit najaar de spannendste crimeseries
De crimeseries van Veronica hebben zich de afgelopen tijd meer dan bewezen en zijn ook dit najaar weer sterk vertegenwoordigd op de zender. De populaire serie 'Criminal Minds' is vanaf 7 september op de vaste woensdagavond te zien met nieuwe afleveringen over het spannende en gevaarlijke werk van agent Hotchner en zijn team. Nieuwe afleveringen van de tropische politieserie 'Hawaii Five-0' vullen dit najaar de zondagavond van Veronica, vergezeld door 'NCIS LA' met LL Cool J in de hoofdrol.

De leukste sitcoms
Dat het ook vaak lachen is bij Veronica, blijkt wel uit het aanbod van comedyseries. Zo staat de vooravond volledig in het teken van sitcoms als 'Rules of Engagement', 'That '70s Show' en 'According to Jim'. De populairste komedies van dit moment zijn 'The Big Bang Theory' en 'Two and a Half Men'. Van deze laatste zendt Veronica vanaf dinsdag 13 september om 20.30 uur het nieuwste seizoen uit, dat tevens de allerlaatste is met hoofdrolspeler Charlie Sheen.

De beste films
Veronica staat ook bekend om grote films van verschillende genres. Dit najaar blijven de donderdag en zaterdag vertrouwd staan als filmavonden met de beste actiefilms, thrillers en comedy’s. Nieuw is de maandagavond, die in het teken komt te staan van grote blockbusters. Zo is in september onder andere de tv-première van 'Body of Lies' met Leonardo DiCaprio bij Veronica te zien.

DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers