Namen deelnemers 'Dance Dance Dance' bekend

zaterdag 2 maart 2019

Actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert. Danny de Munk met zijn dochter Bo. Zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz. Fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez met zanger Vinchenzo Tahapary. En: de dames van OG3NE.

Dat zijn de bekende Nederlanders die dit jaar de sterren van de hemel gaan dansen in een nieuw seizoen van 'Dance Dance Dance'. Het succesvolle dansprogramma verhuist van RTL4 naar SBS6.


De BN’ers moeten opnieuw hard aan de bak. Vanaf 1 maart starten de koppels en - dit seizoen voor het eerst! - het trio aan de loodzware trainingen. Welke dansers zijn het allerbeste? Wie danst de concurrentie finaal van het podium en wint deze afvalrace? We zien het later dit jaar!
 
Uitzending SBS6, najaar 2019.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers