NCRV zoekt nieuw talent voor 'Bijna Beroemd'

dinsdag 13 maart 2007

Binnenkort brengt de NCRV een nieuw programma voor het ultieme zaterdagavondgevoel, gepresenteerd door Jochem van Gelder en Jetske van den Elsen. Gewone mensen die ongewone dingen doen. Je gelooft je eigen ogen niet. De show met acts die je gezien moet hebben! Deze zomer: Bijna Beroemd.

K


an jij iets dat de rest van Nederland niet kan? Ben jij een rekenwonder? Past jouw lichaam in een doosje? Vestig jij een record? Kan jouw huisdier een wel heel bijzonder kunstje? Speelt je kind een symfonie van Mozart? Goochel jij een dierentuin uit een hoed? Zie jij meer dan Char? Rap jij Ali B omver? Of zing jij de sterren van de hemel? Geef je dan nu op voor 'Bijna Beroemd' en laat zien wat je kunt!

'Bijna Beroemd' is een podium voor iedereen in heel Nederland, die denkt dat hij of zij iets bijzonders kan. Het gaat hier niet alleen om zangtalent, maar om alle mogelijke manieren van entertainment. De NCRV zoekt voor dit nieuwe programma enthousiaste kandidaten die Nederland willen vermaken en verrassen met hun act. Dus denk jij dat je het publiek en de kijkers aan de buis gekluisterd kunt houden? Geef je dan HIER snel op voor 'Bijna Beroemd'!

Gezocht
Iedereen in Nederland die denkt iets bijzonders te kunnen, waarmee hij of zij anderhalve minuut het publiek kan entertainen is welkom op het podium van Bijna Beroemd. We zoeken een grote diversiteit aan acts (zang, dans, cabaret, varietť, bijzondere  huisdieren, acrobatiek, goochelacts, etc.), voor jong en oud, met een lach en een traan.

Belangrijk is dat je gelooft in jezelf en in je act en performance. Laat het publiek in de studio en de kijkers in heel Nederland zien waarom juist jouw optreden zo speciaal is! Verras ons, maak ons aan het lachen en zorg ervoor dat we van ongeloof in verbazing vervallen. Om mee te doen aan Bijna Beroemd hoef je geen ervaring te hebben met optreden en/of publiciteit.

 

'Bijna Beroemd' was eerder al een gigantisch succes in Amerika. Onder de titel 'America's Got Talent' leverde dit al heel wat hilarische filmpjes op bij YouTube

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers