Net5 gaat op zoek naar ultieme droomprins voor nieuw seizoen van 'The Bachelor'

dinsdag 4 april 2017

Slechts één man krijgt de kans om die ene ware liefde te vinden. Tijdens zijn romantische zoektocht ontmoet hij 22 vrouwen.

Na de meest uiteenlopende dates op een idyllische locatie (het soort spannende dates die alleen een droomman voor elkaar weet te krijgen) neemt hij telkens afscheid van de dames die het minst bij hem passen. Om uiteindelijk over te blijven met de vrouw die zijn hart weet te veroveren! Ben jij of ken jij zo’n aantrekkelijke, sportieve, ambitieuze, reislustige vrijgezel (tussen de 30 en 42 jaar) die op zoek is naar het klassieke sprookje? Geef je/hem dan snel op via http://www.net5.nl/thebachelor.


'The Bachelor'
Het van origine Amerikaanse format loopt al twintig seizoenen lang bij ABC. En met succes; in 2015 was 'The Bachelor' in Amerika het best scorende programma in zijn genre, doelgroep en tijdvak. Daarnaast is de show in 27 landen te zien met in totaal meer dan 1000 afleveringen en diverse spin-offs (zoals 'The Bachelorette') als gevolg. Ook in Australië gooit het format hoge ogen; niet alleen op het gebied van kijkcijfers, maar ook qua aandacht in de media en op social media bereikt 'The Bachelor' duizelingwekkende aantallen.

Net5 roept alle felbegeerde vrijgezelle mannen op om zich op te geven voor het nieuwe seizoen van 'The Bachelor'. Zodra 'The Bachelor' is gevonden, maakt Net5 hem wereldkundig en kunnen geïnteresseerde vrouwen zich opgeven. Het programma staat gepland voor dit najaar bij Net5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers