Net5 zoekt kandidaten voor nieuw programma 'Vakantieliefdes'

dinsdag 7 december 2010

Net5 herenigt in 'Vakantieliefdes' jonge Nederlandse vrouwen met hun vakantieliefde. Deze dames kunnen hun Europese vakantievlam maar niet uit hun hoofd zetten en krijgen nu de kans om te ontdekken of het ware liefde is. Laait het vuur weer op of blijkt de liefde niet meer dan een zoete herinnering te zijn? 'Vakantieliefdes' vertelt het verhaal vr 'Grenzeloos Verliefd' en is in het voorjaar van 2011 bij Net5 te zien.

'Vakantieliefdes' zijn heftig, meeslepend, maar helaas vaak ook kortstondig. In het nieuwe programma 'Vakantieliefdes' kunnen jonge Nederlandse vrouwen die ene onbezonnen periode maar niet uit hun hoofd zetten en worden ze herenigd met hun vakantieliefde. Per aflevering worden twee dames gevolgd die een vakantieliefde hebben gehad in hetzelfde Europese land. De een reist af naar het land van haar vlam, terwijl de andere dame opgezocht wordt door haar vakantieliefde in Nederland. Elkaar in het dagelijkse leven meemaken, kan heel anders zijn dan tijdens een vakantie. Sterker nog, sommige van hen hebben elkaar enkel in zwembroek of skipak gezien. Ook cultuurverschillen kunnen enorm groot zijn. Uiteindelijk komt het op een ding neer: was de liefde echt zo sterk of was het slechts een vakantieliefde...


Opgeven
Kan die ene vriendin over niets anders dan haar romantische tijd in Spanje praten? Of kun jij je Italiaanse vakantievlam maar niet uit je hoofd zetten? Iedereen die iemand of zichzelf hierin herkent, kan zich via http://www.net5.nl/vakantieliefdes voor het programma aanmelden.

'Vakantieliefdes', vanaf het voorjaar 2011 bij Net5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers