Net5 zoekt presentatietalent voor nieuw modeprogramma

dinsdag 14 december 2010

Net5 brengt in het voorjaar het nieuwe programma 'Fashionscene TV', waarin de laatste nieuwtjes op het gebied van mode en beauty voorbijkomen. Ook gaan echte modefanaten op bezoek bij grote modemerken, designers en modellen en doen ze verslag van dé mode-events in binnen- en buitenland die je als liefhebber niet mag missen. 'Fashionscene TV' is vanaf het voorjaar van 2011 te zien bij Net5.

De intrigerende wereld van fashion en beauty wordt vastgelegd in 'Fashionscene TV'. Niet alleen zit het programma boordevol nieuwtjes en tips, er wordt ook een unieke kijk geboden in de wereld van modellen en grote modemerken. Daarnaast komen bekende stylisten aan het woord en krijgt de kijker het laatste shopnieuws en de beste shoptips mee. Een team van echte modekenners verslaat elke bekende modeshow in binnen en buitenland en is op elk feestje aanwezig. Hiervoor is Net5 op zoek naar nieuw talent.


Presentatietalent gezocht
Heb jij affiniteit met mode en ambieer jij een carrière op televisie? Net5 is voor 'Fashionscene TV' op zoek naar sociale, brutale meiden die van mode, beauty en styling houden. Via http://www.talentscene.nl/ kan je je aanmelden en wie weet ben jij vanaf het voorjaar van 2011 bij Net5 te zien.

'Fashionscene TV' wordt geproduceerd en mede mogelijk gemaakt door EEN Media, onder andere eigenaar is van Fashionscene.nl, Shopscene.nl, Shopgids.nl en de site Girlscene.nl met ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand.

'Fashionscene TV', vanaf het voorjaar van 2011 bij Net5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers