Netflix maakt cast bekend van 'F*ck De Liefde 2'

donderdag 2 september 2021
Foto: Netflix - © Evert van de Grift 2021

Netflix heeft de cast bekendgemaakt van de film 'F*ck De Liefde 2'. Naast vertrouwde namen als Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot en Edwin Jonker maken een aantal nieuwe gezichten hun opwachting in de film.

De cast voor het vervolg van de succesvolle film wordt uitgebreid met Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp en Dorian Bindels. De opnames van 'F*ck De Liefde 2' zijn deze week op Ibiza van start gegaan en de film verschijnt in 2022 wereldwijd op Netflix als Netflix Original.


Over 'F*ck De Liefde 2'
Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk met Johnny.

Ondertussen heeft Said het voor de zoveelste keer verpest bij Bo en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest.

Cindy is inmiddels hoogzwanger van Jack en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica, die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel. Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens…

Ontmoet de nieuwe personages

Angela (Bettina Holwerda)
Angela gaat samen met haar vriendinnen naar Ibiza om het vrijgezellenfeest van Kiki te vieren. In haar liefdesleven is Angela erg kieskeurig en lijkt daarom nooit de ideale man te kunnen vinden. Op Ibiza ontmoet ze Javier, die eigenlijk helemaal niet in haar perfecte plaatje past. Maar haar vriendinnen zorgen ervoor dat ze eindelijk uit haar comfortzone durft te stappen.

Noah (Dorian Bindels)
Noah is de oude jeugdliefde van hoofdrolspeelster Lisa. Hij is de ideale man voor veel vrouwen; welgesteld, een beetje excentriek en woonachtig op Ibiza. De charmante Noah probeert het hart van Lisa te veroveren en de vonk slaat over, maar dan duikt Lisa’s ex Jim ineens op op Ibiza.

Javier (Juvat Westendorp)
Javier is op het eerste gezicht een pretty boy met een vlotte babbel, die op Ibiza de tijd van zijn leven heeft met alle feesten en mooie vrouwen. Javier valt voor Angela, maar zij wil niets meer met hem te maken hebben zodra ze ontdekt wie hij eigenlijk is.    

Geza Weisz is in F'*ck De Liefde 2' te zien als het personage Jim. Hij neemt de rol over van Thijs Römer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers