Nicolaas terug in 'De Gouden Kooi'

donderdag 12 april 2007

Ex-Miljonair Nicolaas is gisterenavond teruggekeerd in De Gouden Kooi. Begin november vorig jaar was hij de eerste deelnemer aan het programma die op last van de programmakers het spel moest verlaten,

T


ot vorige week waren er nog twee plaatsen in de riante Villa te vergeven. Vorige week werd het gezelschap van zeven Miljonairs voor de keuze gesteld voor wie zij de deuren zouden openstellen: een nieuwkomer of… één van de oudgedienden. Unaniem werd er gekozen voor een oude bekende en dit betekende uiteindelijk de rentree van Nicolaas.

Hoewel Nicolaas al eerder deel uitmaakte van de groep zal hij opnieuw een borg van 10.000 euro in moeten brengen en begint zijn dagteller voor de jackpot, die elke dag met 1.000 euro oploopt, weer op nul. De tot op het bot gemotiveerde Amsterdammer maakt er geen geheim van wat zijn doel is: "Ik ben terug en dit keer voor de winst. Koste wat kost ga ik aan het einde van de rit met de miljoenen naar huis. Niemand zal worden gespaard."

Met de komst van Nicolaas leven er nu acht potentiële Miljonairs in de luxueuze villa. Daar kan ieder moment nog één deelnemer aan worden toegevoegd.

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers