Nicolaas vertrekt uit 'De Gouden Kooi'

donderdag 2 november 2006

Nicolaas is vannacht uit eigen beweging vertrokken uit De Gouden Kooi. Door bewust de regels te overtreden – hij bedekte camera's en ontdeed zich van zijn zender - kreeg hij een tweede sanctie opgelegd, en heeft de Villa direct moeten verlaten.

N


a de voor hem teleurstellend verlopen populariteitspoll, waarin hij op een 6e plaats eindigde, besloot hij zijn avontuur te beëindigen. Nicolaas zal worden vervangen door een nieuwe Miljonair.

Vorige week miste Nicolaas zijn kinderen al zo erg dat hij op het punt stond te vertrekken, maar na 24 uur bedenktijd en een gesprek met een psycholoog besloot hij op het laatste moment toch te blijven. Vannacht liepen de spanningen hoog op en realiseerde Nicolaas zich dat een langer verblijf voor hem te zwaar zou worden. De uitkomst van de poll waarmee hij slechts 25 contactpunten verdiende - en de gespannen relatie met de overige Miljonairs - stelde hem te weinig in het vooruitzicht om het nog langer vol te kunnen houden.

Het vertrek van Nicolaas heeft geen gevolgen voor de stemming van vrijdag. Angelique en Sylvia bleken gisteren de minst populaire Miljonairs onder de kijkers, met beiden slechts 1 procent van de stemmen. Morgen beslissen de overige 7 Miljonairs voor wie van de twee dames het avontuur ook vroegtijdig zal eindigen. Het oordeel hoeft niet unaniem te zijn, een meerderheid van de stemmen is voldoende. Het verloop is morgen uiteraard live te volgen op www.degoudenkooi.tv en is dinsdagavond om 19.30 uur op televisie te zien bij Talpa.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt?  Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers