Nicolette van Dam presenteert tweede seizoen 'Kitchen Impossible' op Net5

vrijdag 14 juli 2017

Komend najaar neemt Nicolette van Dam de presentatie van een nieuw seizoen 'Kitchen Impossible' voor haar rekening. In dit programma stoomt meesterkok Robert Kranenborg jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca.

Hij brengt ze het vertrouwen, de vaardigheden en ervaring bij die ze nodig hebben om een baan te bemachtigen in deze zware branche. Gaat het hen, net als de kandidaten uit het vorige seizoen, lukken om die droombaan te krijgen?


Nicolette is fan van Robert Kranenborg en 'Kitchen Impossible': 'De kandidaten van het eerste seizoen hebben indruk op mij gemaakt! Destijds heb ik al gezegd dat ik dit programma graag zou willen presenteren, al zou ik bij wijze van spreken fietsend naar de opnames toe moeten.' Nicolette heeft van huis uit veel ervaring met het horecavak door de familiebedrijven Slagerij en Brasserie Van Dam in Amsterdam.

Naast 'Kitchen Impossible' gaat Nicolette van Dam in de toekomst meer programma's voor SBS Broadcasting presenteren. Hiervoor heeft zij onlangs een contract voor twee jaar getekend. Eerder presenteerde zij al 'The Next Boy/Girl Band' voor SBS6.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers