Niels Baas nieuwe GM MTV Networks Nederland

maandag 15 september 2008

Per 1 januari 2009 verlaat Joris Aperghis MTV Networks Nederland en treedt in dienst bij G-star. In de hoedanigheid van Chief Marketing Officer wordt hij wereldwijd verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten van het jeansmerk.

N


iels Baas, reeds lid van de Nederlandse directie, neemt begin 2009 de taak van General Manager van MTV Networks Nederland over. Dit maakte het regionale management vandaag intern bekend bij monde van Marco de Ruiter, COO van MTV Networks Noord Europa.

Joris Aperghis (40) over zijn nieuwe aanstelling bij G-star en het vertrek bij MTV Networks Nederland: 'Wereldwijd eindverantwoordelijk zijn voor een aspirationeel merk is een lang gekoesterde droom van mij. Na ruim 3 jaar vertrekken bij MTV Networks lijkt snel, maar als ik terugkijk ben ik absoluut tevreden over hetgeen ik achterlaat. Ik hoop nog vaak bij MTV over de vloer te komen, als klant of anderszins.'

Niels Baas (35) geldt als ťťn van de 'kweekvijvertalenten' van MTV Networks. Baas begon ruim vijf jaar geleden als account director op Advertising Sales, en had daarna leidinggevende functies als Channel Director TMF en Head of Digital Media. Hij is thans verantwoordelijk voor alle creatieve en productie-afdelingen van de Nederlandse operatie.

Marco de Ruiter, COO MTV Networks North: 'Als Joris evenveel energie en daadkracht bij G-Star inbrengt als bij ons, dan zal succes ook daar zijn deel zijn. Het tekent de uitstekende vorm waarin MTV Networks Nederland verkeert, dat we geen bedenktijd nodig hadden om Niels de aanvoerdersband te geven. Hij krijgt de volle steun en het vertrouwen van zijn medewerkers, het management en onze partners in business.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers