Nieuw bij MAX: 'Uit Mijn Keuken'

zondag 18 augustus 2019

Vanaf maandag 19 augustus zendt MAX om 19.00 uur elke werkdag 'Uit Mijn Keuken' uit. In het gloednieuwe programma bezoekt de omroep elke werkdag een ander huiskamerrestaurant. Welke komt aan het eind van de week als beste uit de bus?

Vijf koppels, met een grote passie voor koken, eten bij elkaars huiskamerrestaurant. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf. De koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren.


Ook culinair recensent Petra Possel brengt een bezoekje aan de huiskamerrestaurants en geeft de hobbykoks handige tips. Elke werkdag staat een ander huiskamerrestaurant centraal. Wie mag zich aan het einde van de week de beste noemen?

Aflevering 1 – maandag 19 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Hélène en Gerrit ontvangen hun gasten. Zij koken een mediterraans viergangendiner. De twee doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun eters zich thuis voelen in hun huiskamerrestaurant in Drenthe.

'Uit Mijn Keuken', elke werkdag om 19.00 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers