Nieuw dit najaar bij RTL 4: 'Geef Mij Nu je Angst'

donderdag 14 augustus 2014

Uren per dag handen wassen, alles in de omgeving in rechte lijnen zetten, bang zijn iemand aan te rijden en vijf keer teruggaan om te controleren of de deur wel echt dichtzit.

Last hebben van een angst- en dwangstoornis is naast de persoon zelf, ook bijzonder ingrijpend voor familieleden, partners, vrienden en bekenden. In het nieuwe RTL 4-programma 'Geef Mij Nu Je Angst' maakt presentatrice Irene Moors kennis met zowel deze mensen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest waar het programma nauw mee samenwerkt, wordt er een start gemaakt om weer grip te krijgen op het leven.


Irene: 'Vaak begint dwang met iets heel kleins. Vaak onschuldig totdat het je leven langzamerhand helemaal overneemt. Ik hoop dat wij de mensen in dit programma hun leven weer een beetje kunnen teruggeven.'

Website en aanmelden voor dit programma: http://www.rtl.nl/geefmijnujeangst.

'Geef Mij Nu Je Angst', najaar bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers