Nieuw op TLC: 'Hidden Potential'

zondag 1 september 2019

Interieurdesigner Jasmine Roth kan van elke suffe woning een paleis maken. Zij is in staat om dwars door donkere muren, saaie inrichtingen en onaantrekkelijke leefruimtes heen te kijken om de ware potentie van een huis te zien.

Met haar professionele blik past ze het huis vervolgens zo aan dat het een compleet nieuw huis lijkt te zijn geworden. Fris, licht en van alle moderne gemakken voorzien. Hoe ze te werk gaat, is te zien in een nieuw seizoen van Hidden Potential. Zo helpt ze eigenaren John en Ash met het verfraaien van hun nu nog saaie en donkere huis.

John en Ash hebben het al een tijd geleden gekocht, maar wonen er nog steeds niet, omdat ze niet blij zijn met de indeling en niet weten waar ze moeten beginnen. Laat dat maar aan Jasmine over. Ze breekt letterlijk de muren en de kozijnen weg zodat er meer licht ontstaat, haalt gedateerde vloertegels weg en verdubbelt de keukenruimte. Als John en Ash na afloop komen kijken, weten ze niet wat ze zien. Is dit riante paleis echt hetzelfde huis dat ze destijds gekocht hadden?

'Hidden Potential', vanaf maandag 2 september om 15.40 uur op TLC.

Persbericht Discovery Benelux
https://dplay.nl/tlc/

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers