Nieuw SBS6-programma voor Frank Visser: 'Mr. Frank Visser Rijdt Visite'

zondag 8 januari 2017

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser noodkreten van mensen die van mening zijn dat hen onrecht is aangedaan. In het nieuwe SBS6-programma 'Mr. Frank Visser Rijdt Visite' gaat hij bij hen op bezoek.

Mr. Frank Visser biedt een luisterend oor en bespreekt of er voldoende basis is voor juridische stappen. De kijker krijgt volledig inzicht in het probleem en ervaart welke juridische mogelijkheden én onmogelijkheden er zijn. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een contract of bij het kopen van online producten?

De zaken in 'Mr. Frank Visser Rijdt Visite' lopen uiteen van herkenbare geschillen waar elke kijker mee te maken kan krijgen tot verrassende zaken die je niet voor mogelijk had gehouden. Wat moet je bijvoorbeeld doen als een verhuisbedrijf je dierbare spullen heeft vernield? En vervolgens zijn handen in onschuld wast? Wie is er aansprakelijk en heeft het zin om een procedure te starten? Of stel je hebt ernstige brandwonden opgelopen van je net nieuw gekochte gasbrander, kun je de winkelier dan om een schadevergoeding vragen? Mr. Frank Visser geeft aan hoe het juridisch gezien nou echt zit én of de gedupeerden daadwerkelijk een zaak hebben...

In elke aflevering komen verschillende cases aan bod. Zo ook de zaak van Greet in de eerste aflevering. Zij is haar hele leven al weg van paarden. Ze kon haar geluk niet op toen ze vorig jaar online een advertentie zag voor een prachtige knol. Na een bezoek aan de manege was Greet op slag verliefd. Het paard was helemaal in orde volgens de verkoper en de prijs was redelijk. Een paar weken na de aanschaf wil Greet haar eerste rit gaan maken, maar het paard geeft geen sjoege. Zijn achterbenen zijn stijf en na een bezoek van de veearts blijkt dat hij artrose heeft. Greet is woest op de vorige eigenaar en eist dat hij het paard terugneemt. Deze meent op zijn beurt dat het paard bij de verkoop helemaal niet ziek was. Hoog tijd voor Mr. Visser om een bezoek te brengen aan Greet.

'Mr. Frank Visser Rijdt Visite' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Mr. Frank Visser Rijdt Visite', wekelijks vanaf maandag 9 januari om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers