Nieuw seizoen 'Extreme Roadtrip' is bikkelharde strijd van Parijs naar Dakar

zaterdag 8 september 2018

In het derde seizoen van 'Extreme Roadtrip' is het de beurt aan JayJay Boske, Victoria Koblenko, Tim Coronel en Jalou Langeree om een buitengewone roadtrip met elkaar te maken.

Tijdens deze spectaculaire reis strijden zij in twee teams tegen elkaar en de extreme elementen van Parijs naar Dakar. Vanaf zaterdag 8 september is de spannende strijd wekelijks om 18.00 uur te zien bij RTL 7 en vanaf 11.00 uur op het Youtube-kanaal van DAY1 Lifestyle en op extremeroadtrip.nl.


De vier hosts treden in de voetsporen van de allereerste Parijs – Dakar Rally. JayJay en Victoria vormen samen een team en racen tegen Jalou en Tim. Een strijd tegen elkaar en de heftige weersomstandigheden, want de Dakar Rally is niet voor niets de zwaarste race ter wereld. Een tocht van meer dan 7.000 kilometer, verdeeld over tien etappes, die hen door de ruigste gebieden van Afrika leidt. Het team dat als eerste aankomt bij de finish in Dakar, wint de strijd.

De teams starten in Parijs en rijden vanaf daar naar Lyon. Daarna reizen ze naar Marokko, waarna de strijd verder gaat in Senegal, met als eindpunt de finish in Dakar. Iedere etappe is opgedeeld in verschillende checkpoints en bevat telkens een uitdagende proef. Het team dat de proef wint, ontvangt direct de coördinaten van het eindpunt van de volgende etappe en heeft daarmee een flinke voorsprong. De winnaar van iedere afzonderlijke etappe ontvangt elke keer tien minuten tijdvoordeel in de finale. Winnen JayJay en Victoria? Of toch Tim en Jalou?


'Extreme Roadtrip', vanaf zaterdag 8 september om 18.00 uur bij RTL 7 en 11.00 uur bij Youtube-kanaal DAY1.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers