Nieuw seizoen van 'Flikken Rotterdam' op NPO 1

donderdag 12 september 2019

Vrijdag begint bij AVROTROS op NPO 1 het nieuwe, vierde, seizoen van 'Flikken Rotterdam'. En ook nu weer hebben de rechercheurs hun handen meer dan vol.

In het vierde seizoen krijgen de rechercheurs en de officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam.


Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen. De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder brute gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze aangehouden kunnen worden. Uiteindelijk vinden ze de derde overvaller die ze kunnen aanhouden. Maar of die antwoord op hun vragen heeft?

'Flikken Rotterdam', vanaf vrijdag 13 september om 20.35 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers