Nieuwe bewoonster in 'De Gouden Kooi'

zaterdag 5 januari 2008

Na het gedwongen vertrek van Dennis uit 'De Gouden Kooi' is RTL eindelijk klaar met het kiezen van een nieuwe bewoner die zijn plek in zal nemen. Zaterdag 5 januari neemt ze haar intrek in de villa.

N


og even in de herhaling. Dennis voelde in de lucht hangen dat hij weggestemd zou worden. Daarop besloot hij grof geweld toe te passen en onder andere een camera te vernielen. Volgens de regels wordt een speler dan vervangen, en dat gaat nu ook gebeuren. Claire is op dit moment 23 jaar en zal bij haar intreden in de villa haar 24e verjaardag gaan vieren. De Telegraaf kopt het volgende: 'Ze houdt van vluchtige liefdes, heeft een hekel aan lange relaties en is nogal jaloers. Dat wordt spannend...'. Concreet betekend dat dat de sfeer in de villa er wellicht niet beter op zal gaan worden.

Haar persoonlijke doelen zijn vooral werken aan haar passies, visagie en make-up. Binnenkort is Claire dus al op de livestreams te zien en later ook nog in de dagelijkse uitzendingen op RTL5. Daar wordt 'De Gouden Kooi' vanaf januari 2008 ook op zaterdag uitgezonden.

Bron: Telegraaf

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers