Nieuwe crimeserie 'Gone' eerder te zien bij Net5 dan in de VS

zondag 7 januari 2018

Net5 is de eerste zender die binnen Europa en de VS de gloednieuwe serie 'Gone' uitzendt. Op maandag 8 januari gaat de crimeserie in première bij Net5.

'Gone' draait om Kick (Leven Rambin), een vrouw die als kind slachtoffer was van kidnapping. Na haar vrijlating heeft zij gezworen nooit meer slachtoffer te zijn. De andere hoofdrol wordt vertolkt door Chris Noth ('Sex and the City'). Naast deze nieuwe titel, gaat Net5 in het nieuwe jaar ook weer van start met de vertrouwde hitseries 'Grey’s Anatomy' en 'NCIS'. Seizoen 15 van 'NCIS' is vanaf woensdag 10 januari te zien en 'Grey’s Anatomy' gaat vanaf maandag 19 februari verder met het nieuwe, 14e seizoen.


'Gone'
Kick is vroeger als kind ontvoerd en is gered door FBI-agent Frank Novak. In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden.

'Grey's Anatomy'
Seizoen 13 van 'Grey's Anatomy' eindigde met een explosie in het ziekenhuis. Hierbij zijn veel slachtoffers gevallen. Bailey geeft het ziekenhuis een make-over na de brand. Owen ontdekt dat zijn zusje Megan nog leeft. Megan is al jarenlang vermist en Owen had alle hoop om zijn zus levend terug te zien allang opgegeven. Daarnaast maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten. Op 12 maart is de 300e aflevering van 'Grey's Anatomy' te zien, die vol zit met terugblikken naar de vorige seizoenen.

'NCIS'
Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Gibbs en McGee zijn twee maanden geleden voor het laatst gezien, terwijl ze vochten tegen een groep rebellen in Paraguay. Het team doet alles om hen terug te vinden. 'NCIS' is de best bekeken dramaserie ter wereld.

'Gone', vanaf maandag 8 januari dubbele afleveringen om 20.30 uur.
'NCIS', vanaf woensdag 10 januari dubbele afleveringen om 20.30 uur.
'Grey’s Anatomy', vanaf maandag 19 februari dubbele afleveringen om 20.30 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers