Nieuwe deelnemers 'Sterren Springen' bekend

dinsdag 4 maart 2014

Naast een Olympische schaatskampioen, topturner en model zijn nu ook onder andere een voormalig bokser, zangeres en een oud international profvoetballer toegevoegd aan de lijst van deelnemers aan 'Sterren Springen'.

Want ook Regilio Tuur, Nathalie Makoma en Andy van der Meijde en zijn verloofde playmate Melisa hebben hun deelname aan de zaterdagavondshow bevestigd. Ook tatoeëerder 'Dikke Dennis' doet mee met 'Sterren Springen'.


Eind van de week verwacht SBS6 de overige deelnemers bekend te kunnen maken. 'Sterren Springen', gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Gerard Joling, is vanaf zaterdag 5 april elke week te zien om 20.00 uur bij SBS6.

Regilio Tuur
Voor Regilio Tuur, die tegenwoordig woonachtig is in New York, is zijn deelname een echte sprong in het diepe. De professioneel bokser heeft te kennen gegeven dat hij zich totaal niet comfortabel voelt in het diepe water. Hij vermijdt water al zijn hele leven nadat hij als tienjarige een kind zag verdrinken. Tuur, die wereldwijd bekend werd door zijn legendarische overwinning op de Olympische Spelen in Seoul, wil dat zijn dochter trots op hem is. 'Ze vindt het leuk dat ik meedoe. Ik zeg altijd dat niets je doelen in de weg moet staan, zelfs angst niet. Dus nu moet ik zelf de daad bij het woord voegen. Ik doe mee om mijn laatste angst te overwinnen en een van de dingen op mijn verlanglijstje is gaan duiken met mijn dochter in de Caraïben. Mijn deelname aan deze show brengt me dichterbij die wens'.

Nathalie Makoma
De andere nieuwe deelnemers willen ook vol voor de overwinning gaan. Nathalie Makoma gaf al eens aan graag mee te willen doen aan 'Sterren Springen'. De 'Idols 4' finalist is als een vis in het water op het podium, maar hoe ze zicht staande houdt op de duikplank weet ze nog niet 'Ik ben nog nooit van een 10 meter hoge duikplank af gegaan. Ik ben best bang om plat te vallen.'

Dikke Dennis
Dennis Hendrik Overweg, beter bekend als Dikke Dennis, is een bekende tatoeëerder en 'mascotte' van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock. Zijn bijnaam 'Dikke Dennis' verwijst naar zijn opmerkelijke lichaamsomvang. Dennis hoeft niet te wennen aan het blootgeven van zijn getatoeëerde dikke lijf, tijdens tv- of podiumoptredens verschijnt hij namelijk altijd met ontbloot bovenlijf.

Zelf bekend gemaakt
Dave Roelvink maakte zijn deelname zelf bekend in 'Show Laat' afgelopen vrijdag: 'Tja, er is heftige concurrentie', duidend op de deelname van Koen Verweij en Jeffrey Wammes. 'Het zijn sportmannen en dan kom ik aanzetten… Ik zal dus wel echt aan de bak moeten!'

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli, die momenteel elke vrijdagavond bij SBS6 te zien zijn met hun eigen realitysoap, maakte gisteravond op tv bekend dat ze ook mee gaan doen aan Sterren Springen. De voormalig international wil graag winnen. Ook zijn vriendin, playmate Melisa, zegt heel competitief te zijn. Maar gaat vooral voor de overwinning van haar angst voor de hoge duikplank.

'Sterren Springen: nog 1 week'
'Sterren Springen: nog 1 week' is te zien op zaterdag 29 maart om 20.00 uur bij SBS6. Met opmerkelijke sprongen van het vorige seizoen, van andere landen en met een kijkje bij de voorbereidingen en de trainingen van de sterren.

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers