Nieuwe dramaserie 'Keizersvrouwen' binnenkort op NPO 3

dinsdag 22 oktober 2019

Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.

De ambitieuze Xandra Keizer raakt verstrikt in deze wereld en begint noodgedwongen een gevaarlijk dubbelleven. Terug in een leven vol seks, drugs en geweld waaruit ze jaren geleden is ontvlucht. Met moeite probeert ze haar man en dochter Lulu erbuiten te laten, maar dat lijkt onmogelijk als ze weer oog in oog komt te staan met haar criminele moeder.


De nieuwe tiendelige dramaserie 'Keizersvrouwen' met onder anderen Karina Smulders, Hilde van Mieghem, Susan Radder, Matteo van der Grijn, Thijs Römer, Roeland Fernhout, Imanuelle Grives en Dragan Bakema is vanaf zondag 10 november te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Xandra Keizer helpt een vriendin van vroeger uit de brand met het organiseren van een event voor haar internationale high class escortbureau. Na een succesvolle avond wordt ze steeds verder de wereld vol seks, drugs en geweld gezogen; een wereld waar ze ooit met veel moeite uit is ontsnapt. Een wereld waarin ze haar moeder Sylvia, de bron van alle ellende uit haar verleden, weer tegenover zich vindt. Het gevecht dat ze vervolgens moet leveren brengt haar donkere kant naar boven. Dit laat alleen weinig ruimte over voor een normaal gezinsleven.

Rolverdeling
Xandra Keizer – Karina Smulders, Lulu Keizer – Susan Radder, Michiel Pressman – Matteo van der Grijn, Sylvia Keizer – Hilde van Mieghem, Pamela – Imanuelle Grives, Beertje – Thijs Römer, Ralph Konijn – Dragan Bakema, Ronnie – Mike Libanon, Cees de Wolf – Roeland Fernhout, Marieke – Daphne Wellens, Anne – Isis Cabolet, Janna – Julia Akkermans, Bibi – Anne-Laure Vandeputte, Daisy – Nienke van Hofslot, Kea – Joy Wielkens.

De regie is in handen van Ben Sombogaart en Dries Vos. De scenario’s zijn geschreven door Bram Renders, Marnie Blok, Philip Delmaar en Karin van der Meer. 'Keizersvrouwen' is geproduceerd door Rinkel Film (Reinier Selen) en Hubbub Media (Ian Ginn).

De serie is tot stand gekomen in opdracht van AVROTROS in coproductie met Living Stone België en Nukleus Croatia, met steun van Creative Europe MEDIA Programme, Netherlands Film Production Incentive, Rinkel Film, Hubbub Media, Tax Shelter België, Eurogroei en The Croatian Production Incentive.

'Keizersvrouwen', vanaf zondag 10 november om 20.25 uur op NPO 3 bij AVROTROS/

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers