Nieuwe EO-DJ Joram Kaat op de zondagavond van 3FM

zondag 22 juni 2014

Joram Kaat presenteert vanaf 1 september het programma 'Jouw WeekendFinale' (EO) op 3FM, elke zondagavond tussen 22.00 en 00.00 uur.

'Echt tof dat ik deze kans krijg voor de EO! Ik zit sinds januari in de nachtopleiding van 3FM en dat is al zo geweldig om te doen! Maar nu Klaas van Kruistum weggaat, neem ik graag het stokje van hem over. Ik heb er heel veel zin in', aldus Joram.


Joram
De pas 20-jarige DJ is al langer verbonden aan de EO waar hij sinds 2009 radio maakt. Afgelopen jaar was hij als presentator vooral te zien en horen bij het succesvolle onlineplatform van BEAM, de jongerentak van de omroep. Hij blijft daar overigens te zien als een van de gezichten in allerlei grappige en prikkelende filmpjes. Zijn stijl? Droge humor, creativiteit en een enthousiaste, positieve presentatie.

Jong talent
3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers is ook enthousiast: 'Het is nadrukkelijk beleid om jong DJ-talent op 3FM een kans te geven, het is erg fijn dat na het recente doorstromen van DJ's als Sander Hoogendoorn, Barend van Deelen, Roosmarijn Reijmer, Ramon Verkoeijen en Wijnand Speelman nu ook Joram vanuit de ‘3FM-nacht’ een programma in de reguliere programmering krijgt.'

Geloven
'Joram is echt een presentatietalent waar we als EO in geloven. Op heel natuurlijke wijze past hij goed bij 3FM en bij ons als EO', zegt eindredacteur Jasper Hoogendoorn. Glimlachend: 'Zijn liefde voor muziek, zijn creativiteit en humor – ik verheug mij erop om het straks allemaal in 'Jouw Weekendfinale' terug te horen.'

'Jouw Weekendfinale', elke zondagavond tussen 22.00 en 00.00 uur bij de EO op 3FM.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers