Nieuwe General Manager MTV Networks Nederland

maandag 9 juni 2008

Per 1 juli zal Joris Aperghis de taak van General Manager van MTV Networks Nederland op zich nemen. In deze hoedanigheid zal Aperghis de dagelijkse aansturing verrichten van de Nederlandse operatie. Joris Aperghis neemt hiermee de verantwoordelijkheid voor Nederland over van Dan Ligtvoet.

L


igtvoet zal met de recente uitbreiding van zijn regionale taken bij MTV Networks in Noord -, en Centraal Europa de tijd over deze verschillende regio's gaan verdelen.

In de afgelopen tweeëneenhalf jaar heeft Aperghis als SVP, Commercial Director succesvol leiding gegeven over de merken van MTV Networks en de commerciële activiteiten van en rondom deze merken. Nickelodeon is onbetwist de nummer 1 kidszender van Nederland geworden, de jongerenmerken MTV en TMF hebben een continue groei in marktaandelen laten zien en als kroon op het werk werd vorig jaar onder Aperghis' leiding Comedy Central succesvol gelanceerd. Deze jongste telg bewijst zich na één jaar als de elfde zender van Nederland. Met de verschijning van het Adformatie Kerstrapport, dat eind vorig jaar uitkwam, bleek ook de professionele en creatieve aanpak van de salesafdeling niet aan de aandacht van adverteerders en mediabureaus te zijn ontgaan. Aperghis heeft zich met deze wapenfeiten bewezen als een bekwaam strateeg.

'In de directie van MTV Networks Nederland heeft Joris het afgelopen jaar al 'warmgedraaid' door veel initiatieven te ontplooien die de groei en het succes van onze merken ook de komende jaren zullen kunnen waarborgen. Het is daarom dat ik met het volste vertrouwen de fakkel overgeef aan Joris, in de wetenschap dat hij ons momentum in de Nederlandse markt met veel succes zal gaan voortzetten.' Aldus Dan Ligtvoet.

Joris Aperghis (40) studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarna werkte hij bij Coca-Cola Nederland, in diverse marketing functies voor de verschillende merken van de Coca-Cola Company, laatst als Marketing Manager. Eind 2005 maakte hij de overstap naar MTV Networks.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers