Nieuwe 'Holland's Next Top Model' breaks all the rules

zondag 1 september 2019

Onder het thema Breaking The Rules gaat op maandag 2 september het nieuwe seizoen van 'Holland's Next Top Model' van start bij Videoland en RTL 5.

Dit jaar worden de grenzen opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten worden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn. Net wanneer ze denken dat de finale in zicht is, krijgt de competitie een twist en zullen de overblijvers van beide huizen de strijd met elkaar moeten aangaan. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen is dit seizoen met 16 afleveringen het langste seizoen tot nu toe. Anna Nooshin neemt ook dit seizoen weer de presentatie op zich.


Anna, Nigel, Kim en…
Dit seizoen ligt de jurering mede in handen van verschillende gastjuryleden uit de (internationale) mode- en entertainmentindustrie. Naast vaste juryleden Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra schuiven onder andere ontwerpster Nikki Plessen, zangeres Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers aan achter de jurytafel.

HNTM x The Movement
De winnaar van 'Holland's Next Top Model 2019' siert de cover van de ELLE en wint een contract bij modellenbureau The Movement. Eigenaar, en gastjurylid in HNTM, Robbie Baauw: 'Met The Movement Models verbreden we het schoonheidsideaal in het high-fashion segment. We waren direct enthousiast over de samenwerking met HNTM om samen de traditionele standaard naar een inclusieve norm te brengen, waarin er ruimte is voor verschillende soorten schoonheid. We kijken er naar uit om de winnaar bij The Movement te verwelkomen!'

Als eerste bij Videoland
De nieuwe afleveringen gaan dit seizoen wekelijks in première bij Videoland. Zo komen op maandag 2 september om 9.30 uur direct afleveringen 1 én 2 online te staan. Diezelfde avond is de eerste aflevering te zien bij RTL 5. Elke week loopt Videoland één aflevering voor op de tv-programmering.

'Holland’s Next Top Model 2019', vanaf maandag 2 september wekelijks om 9.30 uur bij Videoland en elke maandagavond om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers