Nieuwe internationale muzikale hitshow 'All Together Now' dit voorjaar bij RTL 4

dinsdag 29 januari 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Na het succes in onder andere Engeland, AustraliŽ en BraziliŽ, komt dit voorjaar de muzikale hitshow 'All Together Now' naar Nederland.

In dit aanstekelijke en gezellige muziekprogramma draait het niet alleen om de beste stem, maar ook het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd door Jamai Loman. Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van ‘de 100’ opstaan en uit volle borst meezingen. Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering. 'All Together Now' wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en gaat vrijdagavond 3 mei van start bij RTL 4.

De 100
Zangers - solo, duo’s of als groep - van alle leeftijden, afkomstig uit het hele land, maken hun opwachting voor een kritisch publiek. Het publiek bestaat uit 100 zorgvuldig geselecteerde muziekprofessionals die gezamenlijk beslissen over het lot van iedere kandidaat. 'De 100' zijn vocalisten en entertainers uit alle takken van de muziekbusiness. Van rapper en een swingende koordirigent tot een operazangeres met ruime staat van dienst. Stuk voor stuk artiesten met grote stemmen en sprekende persoonlijkheden, die de kandidaten voorzien van goudeerlijk commentaar en recht uit het hart.

'All Together Now' is een zangwedstrijd waarin alle muziekstijlen voorbijkomen, van hedendaagse pop- en rock hits tot discoknallers en musical klassiekers. In elke aflevering is de grote vraag: 'Wie verovert het podium en laat 'de 100' opstaan en meezingen?'

'All Together Now' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is vanaf 3 mei elke vrijdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers