Nieuwe middagprogrammering RTL Telekids vanaf 2 november

zondag 1 november 2015

Vanaf 2 november is de vernieuwde middagprogrammering van maandag tot en met vrijdag van RTL Telekids vol avontuur, spanning en humor.

Kinderen die uit school komen hoeven zich, als het aan RTL Telekids ligt, niet meer te vervelen. Naast grappige, spannende en griezelige-met-een-knipoog series zijn er ook informatieve programma's waarin kinderen op speelse wijze leren over onder andere gezonde voeding en geld.


Op maandag 2 november start de humoristische serie 'De Club van Sinterklaas & de Speelgoeddief', waarin de Pieten voor een onmogelijke opgave staan als vlak voor vertrek naar Nederland al het speelgoed en snoepgoed gestolen blijkt...

Bekende Telekids-titels als 'Totally Fit Kidz', 'Keets Vlog' en 'Hoe Maak Je Dat?' worden later op de middag afgewisseld door de live action series 'Kattenoog: het Geheim van de Griezelclub' en de gloednieuwe, spannende serie 'Annedroids'.

'Kattenoog' en 'Annedroids'
Terwijl de griezelserie 'Kattenoog' steeds meer fans krijgt, start op maandag 2 november ook de nieuwe serie 'Annedroids', over Anne, een heel slim, stoer meisje van elf jaar oud. In haar geheime laboratorium maakt ze haar eigen robots. Met haar vrienden Nick en Shania doet ze allerlei nieuwe ontdekkingen. Maar dan beginnen de robots hun eigen leven te leiden en zijn ze nieuwsgierig naar de wereld buiten Anne’s tuin.

Minister Dijsselbloem in de 'B.V.K. Club'
Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november wordt de 'B.V.K. Club Zakgeld' (ofwel de Bomvol Kennis Club) uitgezonden. 'De Bomvol Kennis Club' is een club van vijf nieuwsgierige kids die op hun eigen unieke wijze kijkersvragen beantwoorden, ditmaal op het gebied van geld. Wanneer iemand een brandende vraag heeft snellen ze naar hun stoere clubhuis, hun thuisbasis, waar ze samen een plan maken om de vraag te beantwoorden. Om een antwoord te vinden, voeren ze experimenten uit en interviewen ze uiteenlopende experts. Zo interviewt de negenjarige Sieb op donderdag 5 november en vrijdag 6 november op een eigenwijze manier Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem.

- 'De Club van Sinterklaas & de Speelgoeddief', van maandag tot en met vrijdag om 07.25 en 07.35 uur en rond 15.10 en 15.20 uur (herhalingen elke zaterdag om 8.00 uur, elke zondag om 11.25 uur).
- 'Totally Fit Kidz', van maandag tot en met vrijdag rond 15.35 uur.
- 'De B.V.K. Club – Zakgeld', van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november om 15.50 uur (herhaling op zaterdag 7 november van 14.45 tot 15.25 uur).
- 'Keets Vlog', van maandag tot en met vrijdag rond 16.00 uur.
- 'Hoe Maak Je Dat?', van maandag tot en met vrijdag rond 16.05 uur.
- 'Annedroids', van maandag tot en met vrijdag rond 16.10 uur.
- 'Kattenoog: het Geheim van de Griezelclub', van maandag tot en met vrijdag rond 16.35 uur (herhaling van alle afleveringen van de week op zondag, rond 16.00 uur).

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers