Nieuwe 'Powerpuff Girls'-special 20 augustus op Cartoon Network

vrijdag 29 juni 2018

Bliss, de lang verloren vierde Powerpuff Girl, is terug en sterker dan ooit tevoren op Cartoon Network! Robin Martens, voorheen te zien in de populaire serie 'Goede Tijden Slechte Tijden' en 'Time to Dance'-jurylid, keert terug als de stem van Bliss in 'De Powerpuff Girls special: Never Been Blissed'.

Bliss maakte vorig jaar al haar opwachting op Cartoon Network als tiener zus van Blossom, Bubbles en Buttercup. Ze keert terug vanuit de ruimte om haar superhelden zusjes te helpen tijdens het verjagen van een losgeslagen dodelijke alien in Townsville. Ze moeten dit proberen op te lossen voordat het schoolfeest begint en voordat Bliss haar nieuwe crush Logan in een dodelijk monster verandert. 'De Powerpuff Girls special: Never Been Blissed' met de stem van Robin Martens gaat in première op 20 augustus om 20.10 uur op Cartoon Network.


'Ik keek vroeger graag naar 'De Powerpuff Girls' op Cartoon Network en dat ik de stem van Bliss mag inspreken vind ik een grote eer. 'De Powerpuff Girls' zijn niet alleen heel schattig, maar ook super stoer en Bliss is heel slim en krachtig, waardoor ik mij goed in haar kan inleven', aldus Robin Martens.

'The Powerpuff Girls' is geproduceerd door Cartoon Network Studios, met Nick Jennings als executive producer en Bob Boyle als co-executive producer.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers