Nieuwe serie 'Heel Holland Bakt' start 7 september

dinsdag 15 juli 2014

Heel Nederland kan vanaf zondag 7 september om 21.30 uur op Nederland 1 weer genieten van de strijd om de titel van Beste Thuisbakker van Nederland.

Onder toeziend oog van de kritische jury Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven laten 10 kandidaten de kijker verbazen met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentatrice Martine Bijl is ook in dit tweede seizoen de steun en toeverlaat van de amateurbakkers, tijdens de soms moeilijke momenten.


'Dat presentatrice Martine Bijl en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer op zoek gaan naar de beste thuisbakker van Nederland, is fantastisch. Ik kijk met veel plezier uit naar 7 september. Hopelijk slaat heel Holland dan weer aan het bakken!', aldus MAX-directeur Jan Slagter.

De Jury
Robèrt van Beckhoven draagt als enige in Nederland zowel de titel van Meester Patissier als van Meester Boulanger. Het bakken zit in zijn genen. Janny van der Heijden schrijft al jaren vast voor diverse dagbladen en (culinaire) tijdschriften en daarnaast is ze bekend van de tientallen succesvolle kookboeken die ze heeft geschreven. Janny is ook betrokken bij de samenstelling van het Heel Holland Bakt boek.

Thuisbakken
Ook tijdens het tweede seizoen kunnen bakfanaten weer aan de slag met de creaties van kandidaten. Na elke uitzending verschijnen de lekkerste, leukste en mooiste recepten op http://www.heelhollandbakt.nl.

'Heel Holland Bakt', zondag 7 september om 21.30 uur op NPO 1. Vanaf zondag 14 september elke week om 20.30 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers