Nieuwe serie 'Verborgen Gebreken' vanaf maandag bij NET 5

zondag 1 maart 2009

De nieuwe NET 5-dramaserie 'Verborgen Gebreken' is vanaf 2 maart te zien. Het draait in deze serie om drie vrouwen en twee mannen die samen een goedlopend makelaarskantoor in Amsterdam-Zuid runnen. Ze zijn jong, ambitieus, dynamisch en altijd op zoek naar kansen, zowel in hun werk als in de liefde.

D


e hoofdrollen in 'Verborgen Gebreken' worden gespeeld door Jennifer Hoffman, Maryam Hassouni, Ricky Koole, Egbert Jan Weeber en Frederik Brom.

'Verborgen Gebreken' speelt zich af in het Amsterdamse makelaarswereldje. Een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het zit echter ook vol trucs om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. Kortom, hard werken dus én je de kaas niet van het brood laten eten. In 'Verborgen Gebreken' draait alles om vijf jonge makelaars met ieder een heel eigen handelswijze:

Ricky Koole speelt Noor, een innemende, wat onhandige en emotionele makelaar. Ze voelt kopers en verkopers perfect aan in hun onzekerheid. Ze krijgt daardoor dingen gedaan, die anderen alleen met trucs voor elkaar krijgen. Noor heeft een relatie met kantoorgenoot Joep, maar die gaat niet altijd over rozen. Zij wil kinderen, hij twijfelt daarover. Noor is de oudere zus van Puck.

Jennifer Hoffman is Puck, het zusje van Noor. Ze vertoont compensatiegedrag voor het feit dat ze de jongste is. Puck kan keihard werken en wordt 'the queen of tricks' genoemd. Ze gaat door het vuur voor haar klanten en haalt regelmatig de hoogste omzet van het bedrijf binnen, wat ook haar grootste drijfveer is. Ze heeft een knipperlichtrelatie met een foute vastgoedhandelaar.

Frederik Brom speelt de rol van Joep, een man die denkt dat de wereld om hem draait. Joep is feitelijk nog een assistent makelaar, maar hij neemt grote risico's. Eerst doen, dan nadenken over de gevolgen, dat is typisch Joep. Als hij alles wat slimmer aan zou pakken, had hij allang voor zichzelf kunnen beginnen. Joep heeft een relatie met Noor, maar heeft moeite om zichzelf te binden.

Egbert Jan Weeber is Bram. Hij is lang de jongste bediende binnen het kantoor geweest en werd als manusje van alles gezien, maar hij begint op te klimmen naar de functie van assistent makelaar. Bram is iemand die denkt voor hij doet en in de makelaardij betekent dat, net als in de liefde, dat een ander je soms voor is. Bram kan goed met vrouwen omgaan en wordt snel aardig gevonden, vooral door oudere vrouwen.

Maryam Hassouni ten slotte is Mouna, degene die als laatste bij het kantoor is gekomen en de jongste van het stel. Ze is iemand die overal is en alles lijkt te horen. Mensen vertrouwen haar snel en ze weet zich daardoor al gauw onmisbaar te maken. Mouna fungeert bijvoorbeeld als tussenpersoon als Noor en Puck weer eens niet 'on speaking turns' zijn. Wat echter niemand weet, is dat Mouna niet zomaar op het kantoor is komen werken, ze heeft een geheime missie...

'Verborgen Gebreken' wordt geproduceerd door NL Film & TV, die eerder series maakten als 'Voetbalvrouwen' en 'Keyzer & De Boer Advocaten' en de films 'Liever Verliefd' en 'Ellis in Glamourland'.

'Verborgen Gebreken', vanaf maandag 2 maart wekelijks om 21.30 uur op NET 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers