Nieuwe spannende fantasyserie dit najaar bij Net5: 'The Shannara Chronicles'

woensdag 6 juli 2016

Net5 voegt op woensdag 31 augustus een nieuwe titel toe aan haar lijst van Amerikaanse hitseries: 'The Shannara Chronicles'. Deze spannende fantasyserie is gebaseerd op de bestsellers van auteur Terry Brooks en is geproduceerd door Jon Favreau, bekend van Avengers en de nieuwe Jungle Book.

Duizenden jaren na het einde van de wereld zoals we die nu kennen, woont er een compleet nieuwe bevolking op onze aarde. Het is een mix van rassen waaronder elfen, dwergen, trollen, kabouters en mensen. Magie heeft de technologie vervangen als belangrijkste krachtbron en de bewoners leven al tijden vredig met elkaar. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de elvenboom Ellcrys, die iedereen beschermt tegen Demonen.


Totdat de boom stervende is en er duistere figuren ontsnappen uit hun jarenlange gevangenschap. Zij maken samen plannen om de wereld over te nemen. De enigen die het kwaad kunnen stoppen, zijn de jonge elfenprinses Amberle (Poppy Drayton), het jongste lid van de Shannara familie Wil (Austin Butler) en de menselijke rover Eretria (Ivana Baquero).

Voor de liefhebbers van The Hunger Games, Divergent en Lord of the Rings presenteert Net5 'The Shannara Chronicles'. De afleveringen zijn na uitzending gratis terug te kijken op KIJK.nl. In Amerika is onlangs bekend gemaakt dat de serie wordt verlengd met een tweede seizoen.

'The Shannara Chronicles', vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen op Net5.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers