Nieuwe Talpa-maandag start zeer voorzichtig

dinsdag 4 april 2006

Talpa blijft met alle mogelijke middelen proberen om marktaandeel van de concurrentie af te snoepen. Ook nu weer met zeer wisselend resultaat. De nieuwe maandag moet duidelijk nog ontdekt worden door de kijkers.

Ook

de tweede week van 'Entertainment Live' kon niet boeien. Het showbizzprogramma met Evert Santegoeds en Anouk Smulders kon in de vooravond maar 48.000 kijkers lokken. Zelfs de late herhaling deed met 78.000 kijkers bijna dubbel zo goed. Vanaf volgende week een nieuw tijdstip?

De rest van de nieuwe maandagavond werd opgevuld met oude succesnummertjes van de concurrenten. Alleen 'Expeditie Robinson: de strijd der titanen' (626.000) maakt een redelijke start. De fictiereeks 'Rozengeur & Wodka Lime', ooit een topper bij RTL 4, moet tevreden zijn met 360.000 fans.

'Barend & Van Dorp' is al lang niet meer spraakmakend.  Het late uitzenduur laat hun kijkcijfer zakken tot dramatische cijfers. Gisterenavond bleven amper 184.000 kijkers zo laat op.

Bron: SKO

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers