Nieuwe vooravond RTL 5 met 'Wie Is De Sjaak?' en 'De Vijftien Vetste Video's Van Vandaag'

zondag 6 september 2015

De avond beginnen vol humor en uitdaging lukt vanaf maandag 7 september zeker bij RTL 5. In 'De Vijftien Vetste Video's Van Vandaag' zijn dagelijks de meest bizarre, ontroerende of grappige filmpjes te zien nog voordat ze viral gaan op internet.

In een half uur tijd laten Nicolette Kluijver en Dennis Weening de top vijftien van actuele video’s zien. Het is zelfs mogelijk om als kijker zelfgemaakte filmpjes in te sturen! Als de top vijftien is gepasseerd staan Rick Brandsteder, Tess Milne, Veronica van Hoogdalem en JayJay Boske in de startblokken met hun nieuwe programma 'Wie Is De Sjaak?'. Zij reizen het land door, op zoek naar mensen die voor 250 euro een gekke, extreme of gênante opdracht willen uitvoeren. Hoever gaat iemand voor 250 euro en hoe vaak is één van het team zelf de Sjaak?


'Wie Is De Sjaak?'
'Wie Is De Sjaak?' is een dagelijks programma waarin Rick Brandsteder, Tess Milne, Veronica van Hoogdalem en JayJay Boske in een stoere surfbus het hele land doorreizen, op zoek naar mensen die voor 250 euro de meest uiteenlopende opdrachten willen uitvoeren. De opdrachten variëren van het verzamelen van bh's van willekeurige vrouwen om er vervolgens touwtje mee te springen tot het zes minuten bezet houden van een openbare roltrap zodat niemand er gebruik van kan maken. Van het plukken van het neushaar van voorbijgangers tot iemand overhalen om zijn baas op te bellen en op staande voet ontslag te nemen! Steeds wanneer een presentator het niet lukt om iemand te vinden die de opdracht met succes volbrengt dan is hij de Sjaak en moet hij de opdracht zelf uitvoeren, op straffe van een vreselijke tegenprestatie aan het eind van het programma.

'De Vijftien Vetste Video’s Van Vandaag'
Social media is hot, vooral de lachwekkende filmpjes die vaak per toeval zijn opgenomen, bereiken geregeld alle delen van de wereld. Onder het motto: 'morgen op je tijdlijn, vandaag al op tv!' komt het overzicht van de meest hilarische internetvideo's van die dag voorbij. Voor het programma is een speciale WhatsApp-lijn gecreëerd: 06 – 476 00005. Via dit nummer kan iedere willekeurige kijker zijn of haar eigen video insturen. Vooropgezette grappen, toevalstreffers, absurde stunts, ieder uniek filmpje is welkom. Komt dit filmpje door de selectie, dan is deze exclusief in de uitzending te zien.

'De Vijftien Vetste Video's Van Vandaag', vanaf maandag 7 september om 18.30 uur bij RTL 5.
'Wie Is De Sjaak?', vanaf maandag 7 september om 19.00 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers