'Nog Meer Voor Mannen' met Maxim Hartman bij RTL 7

zondag 31 augustus 2014

Steeds meer vrouwen zijn kostwinner. In de generatie tot dertig jaar oud is dit zelfs al dertig procent. Anno 2014 heeft de man dus steeds minder te vertellen, thuis en in het openbaar. Maxim Hartman gaat hier iets aan doen.

In het programma 'Nog Meer Voor Mannen' helpt hij de mannen hun plaats in de samenleving weer in te nemen. Hij gaat de confrontatie aan tussen de man en de vrouw, vermaakt en geeft met spraakmakende reportages handige tips.


'Nog Meer Voor Mannen' is een lifestyle programma voor de Nederlandse man. Het staat bol van die dingen waardoor een man zich nog meer man gaat voelen. Zo komen de echte mannelijke rolmodellen aan bod. Mannen met passie die ondanks alles nog gewoon hun eigen gang gaan. Die meedoen aan tractor pulling, in de tuin karpers roken en met een kettingzaag lekkere wijven uit boomstronken zagen. Omdat het leuk is en niet omdat het nut heeft. Ook de bekende Nederlandse man wordt onder de loep genomen. Hoe is het met hun mannelijkheid gesteld?

Maxim: 'Mannen worden links en rechts keihard ingehaald door vrouwen. Als het in dit tempo doorgaat, is de man over tien jaar uitgeroeid of alleen nog in de dierentuin te bezichtigen. Zelfs een Johan Derksen zit thuis zwaar onder de plak. Dat zegt genoeg over de noodzaak van dit programma. Mannen zijn enorme losers. Maar dat moeten we natuurlijk nooit hardop zeggen. Dan maken vrouwen helemaal halfomgehakt van ons. Het is dus niet de bedoeling dat vrouwen naar dit programma kijken. Zij hebben al 28 eigen tv-zenders. Mogen wij alsjeblieft ook één hoekje houden voor onszelf? Ik ben ook helemaal niet tegen vrouwen. Integendeel, ben dol op ze. Maar ik voel mij als man wel (mede)verantwoordelijk om mijn eigen soort te behoeden voor uitsterven.'

'Nog Meer Voor Mannen' wordt geproduceerd door No Pictures Please.

'Nog Meer Voor Mannen', vanaf maandag 1 september tussen 22.00 en 22.30 uur bij RTL 7.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers