Nu al ruim 3500 gegadigden voor 'K2 zoekt K3'

donderdag 28 mei 2009

Enkele duizenden ge´nteresseerden hebben zich reeds aangemeld voor het nieuwe tv-programma K2 zoekt K3. Onlangs kondigde SBS 6 aan samen met het productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM op zoek te gaan naar een nieuwe zangeres voor de immens populaire meidengroep K3. Alle kandidaten hopen vurig in aanmerking te komen voor een plek in de succesvolle formatie K3 om zo een plaats aan de top van de Vlaamse en Nederlandse showbizz te veroveren. Aanmelden kan nog tot 1 juni. Het programma is komend najaar bij SBS 6 te zien.

H


et meisje dat samen met Karen en Kristel een gouden trio gaat vormen, krijgt een droombaan. De winnares van het tv-programma K2 zoekt K3 gaat meteen met Karen en Kristel op tournee door heel Nederland en BelgiŰ en komt terecht in de glamourwereld waar de andere twee zich al jaren in bevinden. Er staat dus heel wat op het spel! Ge´nteresseerden kunnen zich nog opgeven tot maandag 1 juni via k2zoektk3.nl Er is op deze website tevens een filmpje te zien met tips waar een toekomstig K3-lid aan moet voldoen.

K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire. Het genre is gericht op een jong publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie oorspronkelijke zangeressen Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. K3 heeft o.a. al 4 miljoen cd's verkocht, had 1.650.000 concertgangers tijdens de 9 concertreeksen en kende 1.300.000 bioscoopbezoekers voor hun drie speelfilms.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers