'Oh Oh Cherso' trapt nieuw seizoen af met hilarische audities

maandag 5 september 2011

De succesvolle hitserie 'Oh Oh Cherso' keert volgende maand terug bij RTL 5. De Haagse feestbeesten reizen opnieuw af naar de populaire vakantiebestemming Chersonissos, onder de cast beter bekend als 'Serchonissos'. Via speciale auditierondes, te zien als 'X-Cherso' op 6 en 13 september, hebben de BH'ers (bekende Hagenezen) Brabo Thomas en de Purmerendse Kayleigh verkozen tot hun nieuwe reisgenoten. Ook Barbie's vurige wens voor een homo in de groep is uitgekomen met de komst van de extravagante Utrechtse Gio, vervanger van Matsoe Matsoe.

Jokertje, Barbie, Little Princess, Sniper, Kabouter, Sterretje, Elize, Kayleigh, Thomas en Gio maken zich op voor een echte party holiday op het bloedhete Kreta. Het gaat er weer wild aan toe bij de opvallende vakantiegangers. En met de komst van de nieuwe aanwinsten worden de verhoudingen binnen de groep flink op scherp gezet. Maakt Thomas zijn belofte waar om de mannen een lesje te leren op versiergebied? Overleven Roos en Vincent 'Cherso 2011' als stel? Slaagt Tony erin om Kayleigh – 'de moeder van zijn kinderen' - het hof te maken? En hoe reageren de stoere alfamannen op Barbie’s zogenoemde 'huisnicht', die het ook wel erg goed blijkt te doen bij de vrouwen?

Helemaal onvoorspelbaar wordt het als de Cherso-posse hilarische buren krijgt die ook vloeiend Haags blijken te lullen. Jokertje, Barbie en de rest hebben de taak om hun rasechte plaatsgenoten wegwijs te maken in de Cherso-way of life. Bouwvakker Dennis, evenementen organisator Rob, bekend van zijn 'Rondje Den Haag', marktkoopman Michel met zijn onafscheidelijke vrouw Mirella, ‘Blondie’ - een losbandige moeder van vier - en pittige Tjitske zijn van een oudere generatie Hagenezen en kunnen nog heel wat van de jonkies leren. Uiteraard geldt dat andersom net zo goed.

'X-Cherso', dinsdag 6 en 13 september om 20.30 uur op RTL 5.
'Oh Oh Cherso', vanaf dinsdag 20 september om 20.30 uur op RTL 5.



Lees ook:
Jokertje, Barbie en de rest houden auditie in 'X Cherso'

DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier
ohohcherso

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers