Online serie 'Je Moeder' na groot succes terug bij MTV

woensdag 13 november 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Op 14 november om 16.00 uur lanceert MTV na het succes van de eerste serie een tweede seizoen van de online show 'Je Moeder'.

Wekelijks zullen bekende Nederlandse YouTube-sterren en artiesten aangepakt worden in de ring en vallen er rake grappen. Onder leiding van MTV-gezicht Channah Koerten en nieuwe MTV-host Noah Zeeuw zullen de deelnemers de battles met elkaar aangaan. MTV dropt vanaf 14 november iedere donderdag om 16.00 uur een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van MTV Nederland en MTV België. Het belooft weer een show vol jokes on fleek.

'Jouw moeder is zo lelijk dat ze een ui kan laten huilen!'
In de ring battlen de deelnemers in drie rondes vol gevatte one-liners. Channah en Noah begeleiden en coachen de deelnemers zo goed mogelijk. De vloggers en artiesten hebben een enthousiaste achterban die hen aanmoedigt en zo ontstaan er twee kampen die het tegen elkaar opnemen. In de eerste ronde is het meteen tijd voor de klassieke grappen over 'Je Moeder'. De tweede ronde wordt een stuk persoonlijker: de deelnemers kunnen nu elkaar te grazen nemen! De derde en tevens laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. Channah en Noah bepalen uiteindelijk wie de beste 'trash-talker' van de avond wordt.

In de eerste aflevering gaan twee bekende Youtubers elkaar weer burnen in de arena van MTV's 'Je Moeder'. Mees Dix en UberQuin gaan de ultieme battle aan met elkaar. Wie van hen gaat deze roast tot het einde halen en hoeft niet uit te huilen bij zijn moeder?

Channah zegt over 'Je Moeder': 'De meest bizarre situaties heb ik al meegemaakt als deelnemer aan 'Ex on the Beach: Double Dutch' en host voor 'Just Tattoo of Us Benelux', maar dit is weer een geheel nieuwe ervaring en dat vind ik super tof. De grappen die gemaakt worden, zijn echt op het randje en dat maakt het een feestje om dit te mogen presenteren.'

Noah sluit zich daarbij aan: 'Het is tof om dit samen met Channah te mogen doen en we vinden het leuk om de battles echt te voeden en op te hypen. Er vallen rake klappen, maar iedereen gaat daar sportief mee om. We gaan er echt een mooi seizoen van maken.'

Benieuwd naar wie van de influencers in de komende afleveringen zich de beste trashtalkers van de avond mogen noemen? Hieronder vind je alle talenten die de arena zullen betreden:

Jay vs. Robin
Mees Dix vs. UberQuin
I Am Aisha vs. Kelly Buth
Milan Knol vs. Ties
Esmee Ipema vs. Jamecia Bakker
Lexxus vs. Aarthos
KingAlert vs. Daniel Lippens
Mezdi Al Shekhly vs. Joshua Feytons
Izzle vs. Ufo Ivo
Spike Hooligirls: Richella & Marie-Louise vs. Jane Karto & Laurie Scheeder

Check dan MTV's Je Moeder - elke donderdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van @MTVNL.#MTVJeMoeder.

'MTV's Je Moeder' wordt geproduceerd door Hot Pepper.

Persbericht MTV
Meer artikels over MTV NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers