Ontmasker de twaalf bekende Nederlanders in 'The Masked Singer'

vrijdag 6 september 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Twaalf bekende Nederlanders, ťťn vraag: Wie zit er achter het masker? Raad mee tijdens een bizarre zoektocht in het nieuwe programma 'The Masked Singer' vanaf vrijdag 27 september om 20.30 uur bij RTL 4.

De internationale hitserie was al een enorm succes in Korea, Amerika en Duitsland. Nu gaan bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums onder leiding van presentator Ruben Nicolai. De grote taak voor het panel en publiek is om de bekende Nederlanders te ontmaskeren.


Niemand weet wie er achter de maskers zit. Twee panels bestaande uit Gerard Joling en Buddy Vedder en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. In de show komen hints voorbij, de panelleden mogen vragen stellen en de stemmen van de bekende Nederlanders zijn te horen tijdens de spetterende optredens. De bekende Nederlanders kunnen professionele zangers of zangeressen zijn, maar ook acteurs, presentatoren of sporters. Het publiek in de zaal stemt iedere week op basis van de performances wie zijn of haar masker af moet zetten en de show moet verlaten.

Op vrijdag 1 november strijden de vier overgebleven karakters om de trofee en de eer wie zich de ultieme The Masked Singer mag noemen. Ook wordt in de finale bekendgemaakt welk panel de meeste punten heeft gescoord.

Kijk en raad vanaf vrijdag 27 september om 20.30 uur mee tijdens 'The Masked Singer' bij RTL 4. 'The Masked Singer' wordt geproduceerd door Blue Circle.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers