Ook SBS 6 zoekt mee naar nieuwe zangeres K3

maandag 4 mei 2009

SBS 6 gaat samen met het productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM op zoek naar een nieuwe zangeres voor de succesvolle meidengroep K3. Onlangs liet Kathleen weten uit de populaire formatie te stappen en nu gaan de overgebleven Karen en Kristel in K2 zoekt K3 op de Vlaamse en Nederlandse televisie op zoek naar haar vervanger. Het programma is komend najaar bij SBS 6 te zien.

H


et nieuws dat de blonde Kathleen Aerts na tien jaar -de in Nederland en België zeer succesvolle formatie- K3 gaat verlaten, sloeg op 23 maart j.l. in als een bom. Deze voor Kathleen moeilijke beslissing werd na goed overleg met alle betrokkenen genomen. Dit betekent echter niet het einde van K3. Karen en Kristel gaan nu in het tv-programma 'K2 Zoekt K3' op zoek naar een derde lid voor de immens populaire meidengroep.

'Wij zijn heel blij dat de kogel door de kerk is en dat het programma er komt!' laten Karen en Kristel weten. 'We hadden immers allebei het gevoel dat het het leukste zou zijn om verder te gaan met K3 met een derde meisje erbij. Het is super dat we deze ongelooflijke kans krijgen om samen met de mensen in België en Nederland op zoek te gaan naar iemand die met ons tweetjes nog heel wat K3-plannen zal kunnen gaan waarmaken. We vinden het heel erg spannend allemaal!'

SBS 6 is eveneens heel blij met het format. 'Er waren veel geïnteresseerde partijen in Nederland om K2 zoekt K3 samen met VTM uit te zenden, maar we zijn verheugd dat SBS 6 deze unieke samenwerking mag aangaan, omdat het programma uitstekend bij onze familiezender past', aldus programmaleider Tina Nijkamp. In een later stadium zal er meer bekend worden gemaakt over de exacte invulling van het format. Kandidaten kunnen zich nu al wel opgeven via k2zoektk3.nl

K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire. Het genre is gericht op een jong publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie oorspronkelijke zangeressen Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. K3 heeft o.a. al 4 miljoen cd's verkocht, had 1.650.000 concertgangers tijdens de 9 concertreeksen en kende 1.300.000 bioscoopbezoekers voor hun drie speelfilms.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers