Ook SBS toont interesse in Tien

maandag 19 maart 2007

Na RTL heeft ook SBS zijn interesse getoond om de Nederlandse, verlieslatende zender Tien over te nemen. SBS-topman Patrick Tillieux en John de Mol, eigenaar van Tien, houden vandaag stevige gesprekken.

D


e voorbije weken onderhandelde de Mol al verschillende keren al met RTL en binnen enkele dagen zouden mededelingen volgen over de samenwerking tussen beide zenders. RTL zou een nieuwe zender gaan oprichten. De succesvolle programma's van Tien zouden dan verdeeld worden over de bestaande zenders van RTL. Tien ontkent echter de berichten dat er een akkoord is met RTL.

Ondertussen willen de bekende koppen van Tien niet lijdzaam toezien hoe hun televisiezender kopje onder gaat. Velen hebben zich al aangeboden bij andere zenders. Jack Spijkerman heeft gepolst of de openbare omroep niet geïnteresseerd is om hem opnieuw aan te nemen. Het populaire programma 'Een tegen honderd' probeert onderdak te vinden bij de NCRV.

Bron: AD

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers