Opnieuw geweld in 'De Gouden Kooi': exit Nathanael en Huub

maandag 5 februari 2007

Onrustige tijden in 'De Gouden Kooi'. Na het vertrek van Nena wegens agressie moeten nu ook Huub en Nathanael opkrassen. Beide heren gingen zaterdagavond door het lint. Ze moesten onmiddellijk de villa in Eemnes verlaten.

Nath

anael en Huub, beiden beschonken, gingen zaterdagavond met elkaar op de vuist. De oorzaak van de vechtpartij lag bij Nathanael die de ex-vriendin van Huub een hoer noemde.

Nadat de dreiging even van de baan was, ging het incident verder in de keuken. Nathanael sleurde Huub aan zijn nek mee naar buiten. Reden genoeg voor een onmiddellijk vertrek uit 'De Gouden Kooi'.

Een woordverder van Tien weerlegde meteen het verwijt dat de show een echte treitershow is geworden. 'Treiteren is niet het uitgangspunt, maar het is niet verboden. Er is een flinke hoofdprijs; iedere deelnemer is vrij om een tactiek te kiezen waarmee hij denkt het spel te winnen. Zolang er maar geen fysiek geweld wordt gebruikt. Daar ligt de grens. En die is overschreden. We hopen dat het de overige kandidaten zich nu realiseren dat dit echt niet kan.', aldus Tien.

Bron: AD

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers