Opnieuw vrijwillige exit in 'De Gouden Kooi'?

donderdag 22 februari 2007

Het is al enkele dagen duidelijk dat Bart serieus met het idee speelt om De Gouden Kooi te verlaten. Vandaag heeft hij dan toch echt de knoop doorgehakt.

D


e Amsterdammer heeft er zijn buik van vol dat zijn mede-Miljonairs niet zakelijk zijn. Het ziet er namelijk niet naar uit dat de groep het er over eens kan worden wie de Villa uit moet. Brian zal Natasia en Amanda beschermen. Huub en Sylvia uit het andere kamp sturen Eric liever niet naar huis. Bart zit er natuurlijk niet om 'one big happy family' te spelen, maar wil een kans op de overwinning, anders heeft zijn deelname geen nut.

Het feit dat Bart Lesley moet missen speelt uiteraard ook een hele grote rol in zijn beslissing om De Gouden Kooi wel of niet te verlaten. De 27-jarige belt met zijn vriend Patrick om wat wijze raad. Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat Bart niet blij is met de roddel die er over Lesley is verspreid. Bart wil eerlijk weten of zijn vrienden en familie nog steeds achter hem staan als het gaat om zijn deelname aan de Gouden Kooi. Click here to find out more! Patrick maakt duidelijk dat Barts achterban sowieso achter hem staat, of hij er nu uitgaat of in blijft. Bart is dit 'veilige'advies echter zat en dan geeft Patrick op Barts aandringen toe dat hij het leuk zou vinden als Bart het programma verlaat. Dit is voor Bart voldoende en hij zegt tegen zijn vriend dat deze hem morgen in de buitenwereld ziet.

Bart voegt de daad bij het woord en belt met 'achter' om zijn aankomende vertrek aan te kondigen. "Ik wil officieel mijn vierentwintig uur aanvragen. Donderdag om 11:15 uur wil ik de Villa verlaten!"

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers