Opstand in 'De Gouden Kooi' na terugkeer Huub

zaterdag 10 februari 2007

Het blijft rommelen in 'De Gouden Kooi', het miljonairsprogramma van Tien. De bewoners zijn boos over de terugkeer van de 25-jarige vrijgezel Huub. Hij werd afgelopen week naar huis gestuurd wegens agressief gedrag, maar is nu terug welkom. Na het bekijken van de beelden veranderde de programmaleiding zijn mening.

O


ok de miljonairs mogen de beelden van de vechtpartij nog eens bekijken. Hun mening blijft echter onveranderd. 'Die beelden kloppen echt niet!', aldus nieuwkomer Amanda. Ook diva Natasia is boos en dreigt haar koffers te pakken. Alleen Sylvia lijkt gelukkig met de terugkeer van Huub. 

Deze nieuwe 'rel' zal niet toevallig uitgelokt zijn. De agressieve bewoners en alle ophef in de pers bezorgde zender Tien de voorbije week regelmatig mooie cijfers. Het wordt nu afwachten of Tien de hype rond 'De Gouden Kooi' kan aanhouden.

Bron: De Telegraaf

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers