Oren Schrijver gaat het presentatieteam versterken

vrijdag 18 augustus 2006

Oren Schrijver gaat het presentatieteam versterken van Entertainment Live bij Talpa. Hij zal dagelijks te zien zijn in het programma dat vanaf maandag 4 september iedere werkdag om 18.00 uur weer als eerste het laatste shownieuws zal brengen.

A


nouk Smulders en Sjimmy Bruijninckx wisselen elkaar af als presentatrice van het programma waar Evert Santegoeds dagelijks de deskundige is. In een 'vrije rol' zal Oren Schrijver de vragen van de kijker thuis stellen en zijn verbazing, verwondering of afschuw over de nieuwsfeiten niet onder stoelen of banken steken.

Acteur, presentator en muzikant Oren Schrijver (28) vervulde diverse rollen in toneelstukken en musicals, zoals Les MisÚrables, Saturday Night Fever en Home. Voor de laatste rol werd hij in 2003 genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent. Ook speelde hij de rol van 'Sky' in de Joop van den Ende musical Mama Mia!

Oren Schrijver speelde tevens in verschillende televisieseries, waaronder Goede Tijden Slechte Tijden, Russen, Hartslag, Spangen en de jongerenserie Alex FM. Naast zijn werkzaamheden voor Entertainment Live richt hij zich op de zanggroep All-Music, waar hij samen met Edwin Jonker, JoŰl de Tombe en Jurgen Stein sinds 2005 deel van uitmaakt.

'Entertainment Live', vanaf maandag 4 september iedere werkdag om 18.00 uur bij Talpa.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers