Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet Diego

vrijdag 27 november 2015

Bij muziekzenders RADIONL en TV Oranje was er de afgelopen week een actie waarbij een basisschool een bezoek kon winnen van niemand minder dan Diego, de coolste Piet van Nederland.

Kinderen die hun klasgenoten willen verrassen mochten in een gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Er kwamen honderden gedichten binnen vanuit het hele land. Een jury heeft vandaag bepaald wie het leukste gedicht heeft ingezonden. De winnaar is de Patrimoniumschool in Veenendaal.


Alle 340 leerlingen van de Patrimoniumschool mogen volgende week genieten van een heel bijzonder feestje met Piet Diego. Het bezoek, dat live wordt uitgezonden bij RADIONL, vindt plaats op dinsdag 1 december tussen 11.00 en 12.00 uur. Diego zal een spetterend optreden verzorgen in de gymzaal en uiteraard komt hij niet met lege handen!

De Patrimoniumschool heeft het bezoek te danken aan leerling Charlene, die samen met haar moeder het winnende gedicht heeft ingestuurd. Zij ontvangt dinsdag een mooi cadeau uit handen van Diego. Charlene had een bijzondere reden om de coolste Piet van Nederland uit te nodigen op haar school.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers