Patty Brard en Marc Forno in jury 'K2 zoekt K3'

dinsdag 16 juni 2009

Vandaag is bekend geworden dat Patty Brard en Marc Forno in de jury plaatsnemen van het nieuwe tv-programma K2 zoekt K3. Zij hebben samen met de Belgische juryleden Axana Ceulemans en Miguel Wiels de zware taak om een nieuwe collega voor Karen en Kristel te vinden. De audities zijn in Nederland inmiddels in volle gang. Er hebben zich in totaal meer dan 4000 kandidaten tussen de 18 en 40 jaar aangemeld, onder wie ook een tiental jongens. Het programma is komend najaar bij SBS 6 te zien.

A


an presentatrice Patty Brard en choreograaf Marc Forno de zware taak om de komende tijd een nieuwe zangeres te vinden om de immens populaire meidengroep K3 weer compleet te maken. Bij deze zoektocht worden zij bijgestaan door de Belgische K3-choreografe Axana Ceulemans en K3-tekstschrijver Miguel Wiels. Uiteraard volgen Karen en Kristel de audities en de verdere ontwikkelingen op de voet. Voor hen is het natuurlijk heel belangrijk dat het klikt met de nieuwe aanwinst in hun formatie.

Inmiddels zijn de audities in Nederland in volle gang in de Ahoy te Rotterdam. De 4000 Nederlandse en Vlaamse gegadigden die zich hebben opgegeven, variërend van 18 tot 40 jaar en zowel meisjes als jongens, hopen kans te maken op die ene felbegeerde plek in K3. De persoon die het programma K2 zoekt K3 wint is verzekerd van een glansrijke carrière samen met Karen en Kristel die al meer dan tien jaar zeer succesvol zijn in Nederland en België.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers