Paul de Leeuw met sprookjesachtige speltalkshow 'Roodkapje' bij RTL 4

dinsdag 19 augustus 2014

Paul de Leeuw is dit nieuwe seizoen wederom te zien bij RTL 4. In een nieuw en uniek programma, 'Roodkapje', ontvangt Paul wekelijks twee prominente gasten.

Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Nog niet eerder is deze combinatie, een speltalkshow, bij de familiezender te zien geweest.


In het programma draait het om de vraag: Wie is Roodkapje? Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis dan grijpt hij onmiddellijk in. 'Roodkapje' is vanaf zaterdag 23 augustus zes weken lang te zien bij RTL 4.

In een fantasierijke en sprookjesachtige setting ontvangt Paul zijn gasten. Elke bekende gast neemt een vriend, vriendin of familielid mee. Iemand waarmee zij een sterk team vormen en steengoed zijn in het spelen van spelletjes. Ook Roodkapje is te gast. Maar wie is zij? Aan de twee teams om erachter te komen wie er onder de rode kap schuilgaat.

Wordt de identiteit van Roodkapje bekend dan spelen de gasten het spel verder in het raden van de namen van bekende personen.

'Roodkapje', elke zaterdag vanaf 23 augustus tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers