'Pau!l' zoekt hardlopers voor 10 km van Utrecht

woensdag 11 april 2012

De redactie van 'Pau!l' wil graag in contact komen met mensen die afgelopen maandag hebben meegedaan aan de 10 km-loop van de Jaarbeurs Utrecht Marathon. Er is natuurlijk het een en ander mis gegaan en daarom willen wij de 'gedupeerde' lopers de gelegenheid bieden om de resterende 1,2 km bij ons in de uitzending alsnog te lopen.

Het plan is om aanstaande zaterdag in 'Pau!l', het programma van Paul de Leeuw, met zoveel mogelijk lopers een alternatieve route van 1,2 km te lopen zodat de 10 km alsnog bij iedereen op de teller kan komen te staan. De loop vindt plaats in Studio Cé te Almere, start en finish zal in de studio zijn, de eigenlijke loop uiteraard buiten in de directe omgeving.


De opname duurt van 14.00 tot 15.30 uur. 'Pau!l' vraagt de lopers om uiterlijk om 13.00 uur aanwezig te zijn.

De uitzending is diezelfde avond om 20.30 uur bij de VARA op Nederland 1. Andere gasten in de uitzending: René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom (De Toppers), NOS-verslaggever en de nieuwe NOS-correspondent in China, Marieke de Vries en presentator Ewout Genemans.

Doe mee en stuur een mailtje naar paul@vara.nl en dan neemt de redactie contact met je op!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
VARA

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Wilfred Genee ontvangt analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling, aangevuld met actuele gasten uit de voetballerij in de gezellige 'voetbalkantine', met amateurclubs in tenue in het publiek en een biertje op tafel. De sfeer is luchtig en er is ruimte voor een grap, maar als het om voetbal gaat, is de toon natuurlijk bloedserieus!

'Veronica Offside', om 20.30 uur bij Veronica.

Dossiers